LIVE-FOR-ALL

VA OFERA URMATOARELE SERVICII:

LIVE STREAMING


DE CE LIVE STRAMING?:


Va oferim o solutie profesionala de streaming ce presupune transmisia evenimentelor importante pentru tine aproape din orice locatie. Dacă aveti o conferință sau un training, o prezentare de produse sau o competitie sportiva, DDF-TVN va poate ajuta să transmiteti evenimentul dumneavoastra publicului din întreaga lume. Evenimentele pot fi vizionate pe orice dispozitiv: desktop, tableta sau telefon mobil...

Ce se poate transmite LIVE?

1. Competitii sportive

2. Concerte

3. Lansare de firme sau de produse

4. Trainingurile firmei

5. Aproape tot ce doriti dumneavoastra!

 

Ce va oferim?

1. Transmisia evenimentelor dumneavoastra in toata lumea, in timp real, folosind platforme specializate de CDN(Content Delivery Network): DACAST, USTREAM, YOUTUBE.

2. Posibilitatea ca evenimentele dumneavoastra sa poata fi vizionate pe toate tipurie de device-uri: telefoane, tablete, laptop-uri, desk-top-uri, smart tv-uri.

3. Implementarea unui player video personalizat pe pagina dumneavoastra de web, cu posibilitatea de a adauga logo-ul companiei in player-ul video.

4. Puteti transmite evenimentul chiar si pe pagina de Facebook personala sau a companiei.

5. Posibilitatea de a aduga clipuri publicitare in pauza evenimentului sau in timpul desfasurarii acestuia.

6. DVD-uri inscriptionate cu evenimentul desfasurat.

 

Pentru oferte personalizate contactati-ne AICI

 

FILMARI PROFESIONALE LA CALITATE 4K (UHD)!


Avantajele filmarii in 4K(UHD):

Un criteriu important despre care se tot vorbeşte în prezent este rezoluţia de filmare 4k. Este probabil cea mai mare revoluţie din punct de vedere al imaginii din ultimi 10 ani.

Noul trend va fi filmarea 4k in detrimentul oricarei alte tehnologie existente acum, cum ar fi: filmari cu Dslr-uri ( rezolutie maxima 1080p adica full hd), filmari cu camere full hd (1920×1080). Degeaba se incearca dezinformarea si amanarea “serviciilor de filmari 4k” deoarece tehnologia devine din ce in ce mai acesibila, sa fim seriosi cand tehnologia exista, mai ai in casa un smart 4k sau vrei sa iti cumperi! dumneavoastra o sa mai optati la o filmare de nunta full hd (realizata cu dslr-uri sau camere full hd) doar pentru ca va costa un pic mai mult fiind un serviciu nou pe piata sau c-am acelasi pret ca o filmare cu dslr!

 

Pentru oferte personalizate contactati-ne AICI

 

CREARE SI PROMOVARE SITE-URI WEB SI MAGAZINE ONLINE


ETAPELE UNUI PROIECT WEB:


1. INFORMATII DESPRE PROIECT: Pentru inceput vom stabili ce implica proiectul dumneavostra. Vom avea nevoie de date despre firma sau companie, vom face o evaluare a volumului de munca ce va fi necesar. De asemenea vom stabili un pret si un avans pentru proiect.

2. REALIZARE TEMPLATE DRAFT (schita site): Vom realiza schita viitorului site folosind informatiile si fotografiile obtinute de la dumnevostra. Vom tine legatura cu dumneavostra pe toata durata realizarii schitei.

3. FINALIZARE SITE: Pe baza revizuirilor si propunerilor dumnevoastra suntem aproape de final iar site-ul este gata de a fi on-line.

4. LANSARE SITE: Dupa ce veti fi achitat restul de plata(daca este cazul) vom urca site-ul pe platforma de gazduire. Vet avea 30 de zile de garantie si testare pentru site, perioada in care vom rezolva orice eroare sau problema aparute.

 

Pentru oferte personalizate contactati-ne AICI

 

PROMOVAREA UNUI SITE WEB:


1. ON PAGE S.E.O.: stabilirea unui titlu, descrierii si a cuvintelor cheie din sectiunea HEAD, optimizarea titlurilor si a subtitlurilor din pagina, a continutului si imaginilor. Sunt rescrise linkurile si este creata o structura optimizata a paginilor pentru a fi usor de descoperit si indexat de catre motoarele de cautare.

2. OFF PAGE S.E.O.: actiuni de promovare si link building a site-ului, realizate in afara paginilor web ale acestuia: inscrierea in motoarele de cautare, inscriere in directoare web, campanii de promovare pe retelele de social media, social bookmarking, crearea de linkuri prin articole, comentarii pe bloguri si forumuri, etc.

 

Pentru oferte personalizate contactati-ne AICI